Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FBLLMAG

    senior tag

    válasz bwoay #55454 üzenetére

    Bocs, ha lekezelőnek érezted. A tényeket, igyekeztem leírni.

    Ha nincs már raktáron, akkor nyilván cserélni nem tudják, csak javítani, a pénzt visszaadni, illetve levásárolhatom náluk az árát. A javítás tart a legtovább. Már párszor lepróbáltam. Ezek tények.

    Nem dobom a szemétbe sem a lámpát, sem az akkut. A meghibásodott lámpát visszaküldöm (vissza is kérik). Gondolom újrahasznosítják, vagy legalábbis leadják, a gyártás során keletkezett hulladékkal együtt. Az Olight -nál ezt be is mutatták. Így nem termelődik szemét, vagy kevesebb szemét termelődik.

    Gondolom, megéri nekik, kijavítani, kicserélni, lecserélni a meghibásodott lámpámat. Nekem is így megéri ingyen visszaadni, megjavíttatni, kicserélni, lecserélni a rossz lámpámat (minden lámpám működik, nem kell újat vennem egyik helyett sem).

    Valamikor a 2000 -es évek elején, vettem alu fémházas, 12 ledes, 3AAA -ás lámpát. Ez is még megvan, édesanyám használja, jelenleg.

    Példa:

    75 € -ért vettem 1000 lm -os lámpát, még 4 évvel ezelőtt. 3 év után meghalt (3 fokozat az 5 -ből kiesett, kb én voltam a hibás). Nem gyártják, nincs raktáron. 75 € -ért választottam helyette új 1800 lm -osat (persze a rosszat visszavették). Most az új 1800 lm -osat használom. Nem adtam ki +75 € -ót.

    Remélem így érthetőbb voltam. Ez is tény. Velem történt meg.

    Ha vettél lámpát. Elromlik. Megrendeled az alkatrészt hozzá. Megjavítod. Még mindig ugyanaz a lámpa. Persze cserélhetsz, ledet is, de a többi alkatrész a régi marad. Tuningolhatod, ez is igaz. De ez mind +kiadás. Igaz, pár $ -os tételek, de összeadódnak.

Új hozzászólás Aktív témák