Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyapo11

    őstag

    válasz FBLLMAG #55495 üzenetére

    Semmi gond nincs azzal, ha valakinek megéri a többlet pénz a többlet szolgáltatásért. De azzal sincs baj, ha valakinek nem. A garancia felfogható biztosításként, ha gond van, a költségeket állja a gyártó. De ha a garanciával vagy egyéb plusz szolgáltatással együtt már túl nagy lesz az ára a lámpának, akkor elkezdenek elpártolni a vevők az olcsóbb irányba, ahol kevesebb garancia van vagy nincs garancia, kevesebb vagy nincs egyéb szolgáltatás. Mindenkinek máshol van a lélektani határ, hogy mennyit hajlandó kifizetni egy adott termékért.
    Már többször néztem Armytek lámpákat, amikor jött a hírlevél az akcióról, és nem tudok venni, mert 50 $-t nem fogok adni egy 1000 lumenes lámpáért, egyszerűen nem éri meg, veszek inkább két olcsóbbat, amikkel még jobban le is tudom fedni a lehetséges világítási körülményeket.
    Azt meg nem érzem a meglévő lámpakészletemmel, hogy fontos a garancia, mert nincs elromlott lámpám. Leejtett és elromlott van, de ez pech, nem garanciális probléma. Viszont akár 500 $-ral többet is fizethettem volna értük, ha drágább, hosszabb garanciával rendelkezőket vettem volna. És ez még nem olyan sok lámpa, kb. 20.

    menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

Új hozzászólás Aktív témák