Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyapo11

    őstag

    válasz Gargouille #55994 üzenetére

    Jó, akkor így már értem a mágnes kérdéskört.

    Az utolsó mondatod jól rámutat arra, hogy a lámpa tulajdonságai egy csomagban érkeznek, nem lehet válogatni, pedig erre pl. a gépkocsi gyártók már milyen régen rájöttek, hogy többet lehet eladni ha variálhatók a dolgok. Persze költségesebb a gyártás, ha sokféle összeállítást kell nyilvántartani, többféle driver és egyéb alkatrész is mehet a lámpába.
    De biztosan olcsóbb lehetne, ha minden nem szükségest ki lehetne hagyni belőle, és akkor mások is megvennék. Itt van példának az Armytek, adja a szuper vízállóságot, az ejtésállóságot, a dupla áramkört, a 10 év garanciát stb. Ha csak annyi lenne, hogy szimpla elektronika, mint mondjuk egy Sofirn SP32a-ban, csak annyit bír vízből és esésből mint a többi egyszerű lámpa, 1 év garancia, lehet hogy máris a felébe kerülne és többen megvennék. Ja, és Kínából már megszoktuk az ingyen postát, úgyhogy azt is be kellene vezetniük. Ha 41 $ alatt van, akkor meg már áfát se kell fizetni (egyelőre), és akkor szépen versenyezhetne a többi olcsóbb gyártóval, akiket vélhetően ronggyá verne a minőségével ahogy írjátok.

    menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

Új hozzászólás Aktív témák