Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FBLLMAG

    senior tag

    válasz -szabi- #56085 üzenetére

    Én is így vagyok vele. Azt hittem, szemre azért a Convoy S2+ XPL fényesebb lesz, de annyira nem látszik a különbség. Holdfény sincs a Convoy lámpáiban, így a fiók mélyére kerültek, a Sofirn társaságában. A BLF A6 -ost, és az Astrolux C8 -ast, egyenlőre nyúzom (Armytek Prime C2, Acebeam L16, Nitecore EA42 helyett).

    Most, hogy pár napot elvoltam, idegen helyen (a kapcsolók keresésével nem nagyon bajlódtam éjjel), jól jött, hogy a lámpa jelezte, merre található. És az azonnali holdfény is segített. 10+ kollégával voltam elszállásolva, nem szerettem volna éjjel felébreszteni senkit.

    A lámpásom minimális piros fényében is látom a lámpákat, miközben a piros fénytől tudok aludni, szóval nekem a BLF A6 lámpánál nem nagyon hiányzik a világító kapcsoló.

    A villogó funkciót, csak figyelemfelkeltés célra használtam. Erre a célra be is vált. Szerencsére megvédeni, segítséget kérni, még nem kellett a lámpával. Viszont, jobb ha kéznél van, ha nem kell akkor is, minthogy nem lenne, mikor szükség lenne rá. (Sötét ruhában túrázok a legtöbb esetben. Ez a természetben nem nagyon látszódik. A fák lombjai között a SOS villogás, viszont meglehetősen jól látható. Akár több km távolságból is.)

Új hozzászólás Aktív témák