Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Treff

    aktív tag

    Sziasztok!
    Segítséget kérnék, mert teljesen elakadtam az elemlámpa témában; álmomban se gondoltam volna, hogy ez a terület is millió féle-fajtából áll.
    Idős apukámnak keresnék alkáli elemmel működő, nem töltögetős, normálisabb led elemlámpát 5-8k körül a mostani hagyományos, 2 góliát elemes rúdlámpája helyett, aminek harmad annyi fénye sincs, mint az iphone 6s teló picike ledjének!!! Nincs okos telefonja, nyomógombosat tud csak használni.
    Ház körülre, valamint telekre a sötétben, illetve erdős részre is, amikor kimegy szétnézni, hogy nem-e vágódtak ki és sétáltak el maguktól a fák odébb valakihez....
    Tehát viszonylag erős, talán döntően inkább szórt fény kellene, minthogy egy "20 cm-es" kör legyen bevilágítva nagyon távol.
    Már kezdek teljesen belepistulni a dologba, 100x annyi időt csesztem el rá, mint amit kellett volna. Tudom, kicsi a keret, ezen az árszinten nincs csoda(de pl. Az S2+ is ilyen árban van, sak az akksia, nekem meg elemes kell)
    Ezek alapján milyen konkrét terméket tudnátok ajánlani??
    Saját kútfőből Varta [F10 PRO] , [F20 PRO] és [OUTDOOR SPORT F10] tipusokat néztem, de fogalmam sincs, melyik lenne jó neki, akár üzemidőben is.

    köszönettel,
    Treff

Új hozzászólás Aktív témák