Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Treff

    aktív tag

    Sziasztok!
    Segítségeteket kérném, mert utoljára 2,5 éve voltam valamennyire benne az elemlámpa témában.
    Van egy Sofirn SP10S lámpám, aminek az üvegét játék közben valahogy betörte a gyerek - rejtély, hogyan - , és úgy látom már pót fejet sem lehet rendelni hozzá.
    Azonban amúgy is azon gondolkoztam, hogy vennék egy másik, hasonló adottságokkal rendelkező, de egy fokkal nagyobb (teljesítményű, üzemidejű) lámpát.
    Az LH351D floodja, egységes terített fénye nagyon meggyőzött, amiben az orange peel is nagy segítséget adott. Többnyire turbo (800lm) módban használom a téli időszakban, amikor korán sötétedik, és lassan haladó autóból, ugyanis van egy kicsi akácosunk, amit előszeretettel gyérít kéretlenül a helyi "lakosság", így szúrópóba szerűen jártam ki csekkolni a fák meglétét a földút mellett (időnként a helyi szervekkel együtt, akiknek lézerkard szerű nagyméretű elemlámpái nagyon messzire, de szinte csak pontszerűen világítottak, így nagy szolgálatot tett a nagy fényerejű flood fény - itt jegyzem meg, az SP10S nagyon hamar, 5-10 perc után visszavett a turbo teljesítményből, holott papíron 2 óráig bírja ebben az üzemmódban, emiatt is keresnék nagyon, tartósabb teljesítményűt.)
    Átfutva a kínálatot, nem is találok már ilyen leddel lámpát, csak SST meg valami más hasonló fajtát - kifutott a 351, vagy mi :F

    Arra kérlek Titeket, ajánljatok több lehetséges modellt, variációt méretekben és árfekvésekben a mai állásoknak megfelelően! :R
    Üzemmódban nem kell csilivili, kicsi-közepes-nagy-nagyon nagy fény és csókolom, vagy legalább a sallangok kikapcsolhatósága a szoftverében. Kocsi kesztyűtartójában lenne tartva.

    (Annak idején is itt kaptam a tippet az SP10S-re, ami jó választásnak bizonyult a Wuben E05-el szemben.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák