Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WestBam

    Topikgazda

    válasz H-Zol #76765 üzenetére

    Én egészen sok lámpást használok, és a legnagyobb különbséget nem veszed figyelembe ezeknél, gondolom azért, mert nem ilyen jellegű a felhasználásod:
    Ezek atom stabilan állnak a talpukon, szemben egy elemlámpával, ergo ha valahol leteszed akkor ott a környezetet be fogja világítani. Nem kell neki sima és vízszintes felület ahhoz, hogy stabian álljon. Ha felakasztod (mert nagy részük akasztható is) akkor pedig szintén körben mindent megvilágít, mint egy szobai mennyezeti lámpa.
    Nyilván ez egy plusz eszköz, ami nem mindenkinek hasznos, de mi nyáron kempingben 3 lámpást is használunk: egyet a hálófülkében, egyet az előtérben és egyet kint az asztal felett mikor eszünk vagy kártyázunk. A vörös fény fontos kritérium a sátor előterében, mert oda nem szeretem ha bejönnek a bogarak, de ha kint is csak üldögélünk és beszélgetünk akkor vagy gyertya vagy vörös fény világít, hogy a többieket se zavarjuk. Ott ahol idén voltunk nem lehetett nyílt lángot használni semmire, ergo sem tűzrakás, sem gyertyázás nem volt megoldható. Jól jöttek a lámpásaim.
    A spejzban nálnuk nincs villany bevezetve, ott pl. az LR30 a világítás. Ha valamit meg akarunk nézni akkor pedig oda emeljük, aztán visszatesszük a helyére. Fél évente töltöm nagyjából, és tökéletes megoldás, mivel ez albérlet én nem fogom bevezetékelni a villanyt, a tulajt pedig nem érdekli.
    Az egyik kedvencem az LR40 pedig mondhatni "filléres" tétel, cserébe jó nagy az akku kapacitása és még jól is néz ki, ezt mindenki aki jön hozzánk szemrevételezi, hogy milyen jópofa cucc. Egyetlen hátránya, hogy a piros fénye nem folyamatos, hanem csak villogni tud, ez nagyon sajnálatos és nagy baki volt, hogy így kiadták.
    Olyan ez mint a multifogó, amit sok mindenre lehet használni, de igazából csak szükségmegoldás. A rúdlámpát is lehet sokféle módon használni, de igazából csak mint elemlámpa tökéletes, a többi funkció az valahol mindig csorbát szenved. Ha nem használod akkor nyilván megteszi, de ha kihasználod akkor jobb, ha van erre külön eszközöd.

    ⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

Új hozzászólás Aktív témák