Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FBLLMAG

    senior tag

    válasz WestBam #77931 üzenetére

    Más a megközelítés ezeknél a fejlámpáknál. Ebben a kategóriában 3 fejlámpám is van. Petzl Actik Core, Nitecore NU33, LedLenser HF6R Core.

    PETZL Actik Core - Cél az egyszerű kezelés, és, hogy ne hadjon cserben. Mindig biztosítson elég fényt, ill. ne maradjunk fény nélkül. Ezért tartalékfény funkcióval is rendelkezik (lényegében a 6 lm eco fokozatot használja erre a célra). Nagyon egyszerű elektronika (merül az akku, gyengül a fényáram). 2 ledes kialakítás. Fő a biztonság, de azért a fénye sem rossz. Foszforeszkáló gyűrű a főled körül. A vízállósága nem a legjobb.

    Nitecore NU33 - Kezelhetőség mindenek felett. 2 kapcsolós, fémházas kialakítás, 2 Ah -ás belső akkuval (2 db 14500 -asnak felel meg vagy fél 18650 / 21700). 800 lmóra a valós elvárás az ilyen akkutól. 60 lm 50 órán keresztül, ez még a 21700 -as fejlámpának is becsületes. A Nitecore sem rendelkezik stabilizált kimenettel. A Nitecore neve jól cseng, de meghibásodásokról azért hallani lehetett. Ettől független, lehet ezzel is barangolni.

    LedLenser HF6R Core - Csodálatos fény amit 3 led - tir redszerből kever ki. Nagyon kényelmes viselet. Fémházas és szintén 2Ah -ás belső akkuval rendelkezik. IPX8 -as védelem. Időzített visszalépés itt is van, de a kimenet azért stabilizált. Hátrány - üzemidő. Itt is van 60 óra futamidő a legalacsonyabb fokozaton, de az 15 - 20 lm fényarammal. (nem 60 lm) Nem is érzékelni azt az időzített visszalépést. Ház körül csodás vele dolgozni.

Új hozzászólás Aktív témák