Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wopi

    aktív tag

    Sziasztok!

    Tegnap előtt tettem fel az xbmc 12-es, végleges, windowsos verzióját. A Youtube plugint leszámítva megfelelően működött tegnap estig, viszont ma délelőtt elindítva nincs hang... Beállításokat nem piszkáltam, kilépve az xbmc-ből teljesen jó. Ilyesmi még a 11-es verziónál tapasztaltam, akkor is amikor az xbmcbuntut próbálgattam. Miért lehet ez?
    Youtube-os hibákra nincsen még semmi végleges megoldás? Gondolom ismert, hogy mi vele a bajom. Nem lép be, vagy ha épp belép nem játszik le, hibákat dob. Ahogy olvastam, ezzel nem vagyok egyedül.
    Másik problémám, amit említetek Ti is, hogy pl egy port.hu scrabbert nem lehet feltenni a 12-re... Remélem ez hamarosan megoldódik.

    Mellékesen pedig... Tudom, ne hasonlítgassak, de az, hogy viszonylag lassan működik az egész, minek lehet a hibája? Gondolok itt arra pl, hogy a főmenü néha picit lassan tölt be. Nézegettem a windows media centert, ott viszont ez sokkal gördülékenyebb. Minek tudható ez be? XBMCbuntu felületen ez egy árnyalattal gyorsabb volt, viszont ott voltak egyéb problémák. A windows rendszer fogná ennyire vissza?
    Kár még ennyire erőltetni ezt a 12-es verziót?!

    Szép napot! :)

Új hozzászólás Aktív témák