Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • slashing

    senior tag

    válasz okiman #23684 üzenetére

    Nincs is igazából nagyon alternatíva aki kis időbefektetéssel akar egy jól működő htpc-t és itt a lényeg a HTPC szón van! A HTPC tulajdonképpen egy házimozis számítógép, amit kimondottan szórakozásra használnak egy célirányos szoftverrel, nem pedig egy desktop gép egy mpc-hc lejátszóval és total commanderrel.

    Aki idegenkedik az xmbc-től annak olyan alternatívái vannak mint a windows media center, ezt kb. senkinek nem ajánlanám csak akinek semmilyen igénye nincsen csak hogy lássa a kiválasztott fájlokat amiket lejátszhat, ha már kicsit is pofásra akarja csinálni az nagyon macerás. Aztán van a Plex ami talán a második legjobb célirányos szoftver de véleményem szerint macerásabb mint az xbmc. Aztán van még a Media Portal amivel ugyan azt el lehet érni mint a fenti kettővel, de és ezt most komolyan mondom ( én aki otthonosan mozog a informatikában és nem ijed meg az új programoktól és azok megismerésétől ) 1 nap alatt nem jöttem rá hogyan is kéne rendesen működésre bírni olyan össze vissza vannak a beállítások az információkat lehúzos részek stb... hogy nem is erőltettem, a többi szoftver mert van még vagy 5 mind egyszerű mint egy faék.

    Mondom még 1x a lejátszó szoftver nem egyenlő egy HTPC-vel semmilyen tekintetben de főleg nem élményben ami a fő szempont egy Házimozi rendszernél.

Új hozzászólás Aktív témák