Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cinemazealot

    addikt

    válasz mr.dvid #47642 üzenetére

    Ha kicsit visszaolvasol, a kérdésedre (már ami a konfigurációt illeti) több választ is találsz. Azt pedig, hogy milyen házba teszed, ergo mennyire lesz a gép része a nappali bútorzatának, már más kérdés.

    Konfigra vannak integrált processzoros megoldások, ezek javarészt passzív bordások (nincs rajta venti) alap szintű teljesítménnyel (az igényeidet tökéletesen kielégítik), ezáltal némák, tápolni őket kockatáppal és/vagy panel/pico táppal szokás. Ha többet szeretnél (pl. 4K@60Hz + MadVR), akkor már szóba jöhet a dedikált VGA is, de innentől már nem is nagyon beszélhetünk néma gépről.

    A konfig ismeretében elkezdhetsz agyalni a házon. Ahogy (#47646) Ispy mondta, vannak drága, de nagyon tetszetős házak, vannak olcsóbb, de kevésbé igényes házak, vannak a hagyományos PC (pl. midi torony) házak, amik nem feltétlenül nappaliba valók (bár ez ízlés dolga), és vannak az egyéni megoldások (mint pl. fiókba épített konfigok, épített fa, alu, műanyag stb. házak), amik általában minden mást überelnek. :)

Új hozzászólás Aktív témák