Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • duffbeer

    őstag

    válasz Enszuke #5645 üzenetére

    Én is megkérdeztem guglibától, de hirtelen nem gondoltam, hogy hálózati elosztóra gondolsz. A WD TVt nem dughatom a master lyukba, mert közel nem fogyaszt annyit, hogy bekapcsoljanak a slave aljzatok.
    Sajnos ír a HDDre. Létrehoz egy külön kis mappát, amiben tárol ezt azt (média infó, lejátszás helyzete stb). Innen tudja, hol folytassa a filmet következő bekapcsolásnál.
    Gondoltam arra, hogy az USB +5V ról kapcsolgatok egy relét, ami lekapcsolja a HDDt, viszont kikapcsolásnál nem szűnik meg az 5V, ezért ez kilőve. A Másik lehetőség, amit ezelőtt írtam, hogy egy reed relét "méretezek" úgy, hogy a WDTV kikapcsolt állapotában lője ki a HDDt, viszont ez megintcsak necces, mert nem fogyaszt annyit a WDTV, hogy ezt egészségesen kivitelezzem.
    Mivel most jelent meg a legújabb firmware, ami tudja többek között, az arra alkalmas külső HDDk lekapcsolását és mivel nekem úgyis szükségem van mellé egy nagyobb HDDre, ezért gondoltam, veszek mindjárt egy olyan racket ami ezt tudja, aztán jóidő... A fogyasztás annyira nem zavar, mert egy terhelés nélküli kapcsüzemű táp étvágya, nem fog földhöz vágni.

    Azért köszi az ötletet, de sajnos ide nekem nem jó ez az elosztó.

Új hozzászólás Aktív témák