Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • masodiklepes

    csendes tag

    Üdv!
    Hasonlókat tapasztaltam, mint az 1596. hsz-ban olvasható.
    Epson BX300F ketyerém van, az eredeti kezdőcsomag kifogyta után utángyártottra cseréltem, és természetesen először a feketét, mert az fogyott ki először, és csak később a színeseket. (Kb. 10 éves HP Officejet nyomtatómhoz szokva ilyen szintű faxnizásra nem gondoltam, hogy még a színeket is egyszerre kéne cserélni, pedig egy-két dolognak utánanéztem.) Mikor az első csere után elkezdett nyomtatni az utángyártottal, megnyugodtam, de úgy látszik, korán. Egy keveset nyomtat a festékkel, aztán közli, hogy nem ismerhető fel, és cseréljem.
    Tovább folytattam a tájékozódást, és most a következő kérdésem van:
    Ha a nyomtassolcson.hu-ról veszek ilyet, az jó lesz-e? Ez gondolom V6-os chippel van, úgy értelmezem, az a jó. (Egyébként amit most használok/használnék, annak a tasakján ilyen jelzés nem is volt, csak a kibontott patronra van ráírva, hogy V5.)
    Ha veszek ilyen packot, akkor ahhoz már nem kell kisütögetés meg chipnullázó meg szoftveres meg kütyüs nullázás/sütés(-főzés)?
    Ha kell, akkor (viszonylag) pontosan mi? (Átnéztem sok fórumot meg leírást, csak amikor az ember olyannal szembesül, amivel még sose, akkor nem mindig egyértelmű számára a sok új információból a lényeg.)
    Tudom, hogy a töltés még olcsóbb, mint utángyártottakat venni, de egyelőre utángyártottakkal szeretném megoldani a meglehetősen égető és zsebbevágó nyomtatási problémámat, a töltögetéssel még várok, míg felbátorodom a témában.
    Előre is kösz a válasz(oka)t!
    Üdv
    ml

Új hozzászólás Aktív témák