Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bicskeyd

    csendes tag

    Másnap reggel is nyomtattam egy fúvóka ellenörzőt és ment az összes.De egy pár nyomtatgatás után megint nem ment mind.Meg ez a kiszőrősödés mitöl van?Lehet azért mert a kék és a piros tintám az fotótintaaz oldal közepén nézd majd ami szerintem csak annyiban külömbözik a normáltól hogy fel van vizezve rendesen,amitől halványabb a szine.Tehát vettem 30ml vizet+30ml tintát 1250ért.Ráadásul iszonyat szar képeket csinál vele.
    A képek alá van írva a szöveg,az utángyártott patronnal is nyomtattam viszonylag szép képet,de ezzel a beletöltött tintával :Y egész délután azzal telt el,hogy állítgattam a szineket a csúszkán és pocsékoltam a fotópapírt.
    Még ha normál papírra van állítva és potópapírra nyomok sokkal jobb az egész kép kontrasztosabb is.De Epson Glossy-ra állítva ahol a másik tintával jó volt,ezzel meg katasztrófa.Zöldet szinte nem is tud előállítani.
    A kép arról hogyan csíkoz a nyomtató és azt jelzi a kékem nem eredeti és ezért nem mutatja a tintaszintet(eddig pedig jó volt)az infóban meg azt írja EREDETI mind!!! Tudna valaki olyan tintát mutatni ami jó is, szépek lesznek a szinek vele!A pigmentes tintával nem járnék jobban?

Új hozzászólás Aktív témák