Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Willie

    őstag

    Sziasztok!

    Vettem ma egy EPSON SX510W típusú multifunkciós nyomtatót, wifin keresztül szeretném működtetni, de nem sikerült mindenütt pontosan beállítanom, így szeretnék Tőletek segítséget kérni.
    Ezen az asztali számítógépen amiről most írok sikerült mindent jól beállítanom, a gép UTP kábelen keresztül csatlakozik az ASUS WL-520gC routeremhez, így kommunikál a wifivel csatlakoztatott nyomtatóval. Működik a scannelés, és a nyomtatás is ha akarom akkor USB-vel is működik minden, természetesen.
    A notebooknál (ASUS X50SL) már nem ilyen rózsás a helyzet. Természetesen a notebook a levegőben kapcsolódik a routerhez, itt a scannelés rendesen működik, ám akárhogy szenvedtem a nyomtatással nem sikerült megcsinálnom, pedig ugyanolyan beállításokkal próbálkoztam mint az asztali számítógépnél, még úgy sem működött amikor a notebookot rákötöttem a vezetékes hálózatra, közben a másik számítógép folyamatosan be volt kapcsolva, és összeköttetésben állt a nyomtatóval. USB-ről minden működik tökéletesen ha a nyomtató tulajdonságainál a kapcsolódás módját átváltom az Epson NetPrint Portról USB Portra.
    Még van egy másik számítógép amire csatlakoztatni szeretném de azon a gépen a mai nap folyamán nem volt időm kipróbálni, hogy működik-e a dolog. Onnan is fogok híreket közölni.
    Minden routerhez csatlakoztatott eszköznek saját DHCP van kiosztva így a nyomtatónak is.

    Kérem segítsetek, hogy a notebookomról is tudjak wifin keresztül nyomtatni - bízom bennetek, nekem már nincsen sajnos több ötletem. :(

    Előre is köszönöm!!!

    Remélem, hogy érthetően fogalmaztam, ha valamit nem értenétek akkor jelezzetek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák