Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    Korábban volt ez a problémám:

    Nagy és komoly problémám van. van egy Epson Dx4450-es nyomtatóm a státusz monitor szerint minden patronomban van kakaó de a feketével nem nyomtat. Ez kb 2-3 hónapja van. Múlt hét óta ismerősömnél akinek ugyanez a nyomtatója van szintén ugyanez történt. és ma barátnőm epson sx100.as nyomtatójával is ez történt.

    Egy helyről szerezzük be a patronokat hozzá és fura hogy most ütött be a probléma. Probáljunk más fekete patront vagy valami chip reset kellene?

    Most ott tartunk az egyik nyomtatónál (Sx1009 hogy bár mindegyik színből van még a patronokban de most már egyáltalán nem nyomtat semmilyen színből sem.

    Mi a diagnózis tehát? Betelt a tintapatrongyűjtő szivacs vagy a chip számlálója érte el a maximumát vagy a patronok vacakok? Másik két nyomtatónál (Dx4450) a fekete nem megy egyenlőre a színesek még igen bár a sajátomnál a feketét kicserélve másik ugy-ra azt dobta ki hogy most a sárga patron nem ismerhető fel (ami pedig korábban jó volt).

    Az agyam dobom már el ezek a sz*r epson szutykok miatt. Kuka legyen ezekből a gépepkől vagy van valmi megoldás esetleg?

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák