Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • IO.sys

    őstag

    válasz darnics #5966 üzenetére

    Kicsit jobban utána kéne olvasnod a témának, mert fórumon nem kapsz elég infót, hogy biztos kézzel tudj hozzányúlni. Azért fogy a fekete, mert egy memóriachip van a patronon, abba regisztrálja a nyomtató, hogy KB mennyi tinta fogyott. Azt a szintet látod a nyomtatóprogramban, nem azt, hogy valójában mennyi tinta van a patronban. Erre találták ki az Epson Chip Resettert, ez egy 2000 forintos kütyü, keress rá, olvass kicsit utána.
    Ki lehet pucolni a fejet, de ahhoz szét kell szedni. Úgy kell, hogy kiszereled a fejet, ehhez találsz hasznos videókat youtuben, ha rákeresel arra, hogy Epson Print Head Cleaning. Ott bemutatják, hogy kell biztonságosan kiszedni, én is ott tanultam meg.
    Ha megvan a fej, beleállítod 3 mm mély fejtisztító folyadékba vagy jó meleg vízbe, rácsatlakoztatod a csöcsre a fecskendőt és finoman SZÍVOD a fejen keresztül a vizet. Azért kell így, mert ha egy nagyobb tintarög van a fejben, és nyomni próbálod, még jobban bedugul tőle. Arra nagyon figyelni kell, hogy ne folyjon folyadék a fej elektronikájába, mert ha utána nem szárítod ki tökéletesen, nagy eséllyel tönkre fog menni. Én már mind a kétféle hibát elkövettem, szóval okosan kell csinálni.

    凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...

Új hozzászólás Aktív témák