Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomsolo

    őstag

    válasz Crytek #107761 üzenetére

    Msről annyit hogy az egyik ügyfelünknél próbáltuk kideríteni mennyi lenne cirka 50-100 db Office 365 vállalati premium verza, ilyen IT upgrade projektben.

    Fél órát cseteltünk az ms online store emberkével mire kiderült hogy ők nem foglalkoznak több darabos értékesítéssel - kedvezmény az meg nincs csak egy sima szorzó mennyit akarsz - de kapcsol valakit, előtte meg küldözgetett olyan elavult ms oldalakat amiket még az edge se nyított meg csak az explorer vicces árakkal.

    Na jó kapcsolt egy szakértőt, hát egy durván orosz/ukrán nő vette fel aki iszonyat törte a magyart kiderült persze ők se foglalkoznak ezzel, menjek fel az ms oldalra és keressek egy gold partnert mert csak és kizárólag azok foglalkoznak ezzel.

    Mondom ajánljon már egyet a francnak van kedve keresgélni, nem azt nem lehet, nekem KELL kiválasztani.

    Jól van bazdmeg elsőre rábök, nagy nyöszörgés, telefonálás után kiderült ŐK se tudnak PONTOS számot mondani így hirtelen, de majd visszahívnak(érted ms nem mondja meg neked de nekik majd igen ha írásban rákérdeznek) - itt már fél napot basztam el az életemből arra hogy vmi árat lássak mert a bullshit az ment ám keményen meg a __l e h e t ő s é g e k__ ....

    Na másnap jött is egy ár ami nemhogy olcsóbb hanem drágább volt mintha simán megvettem volna a nyomorék boltjukba darabra, persze mert ehhez jár ilyen olyan fiszfasz lehetőség amit senki se kért... na itt adtam fel.

    Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

Új hozzászólás Aktív témák