Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz arty #113357 üzenetére

    És hány képzeletbeli gémerpistike lehet, aki közel teljes terhelést ad a kártyájának, ott is max 12 óráig, ha csak nincs teljesen a monitorba gyógyulva? :)

    Kicsit megszaladt a Day of Infamy, most kemény ~22 órát ír a Sztím két heti nyomkodó adagomra. Játékon kívül nem megy a venti(de ha már fel lett hozva, Infamy-ban sem bolondul meg, keveset eszik a játék, így a kártya is csak félgőzzel jár, hűtést nem is hallom), GPU-Z teljes TDP 5%-át saccolja fogyasztásnak. Szvsz ez egy átlagos felhasználás.

    Na most, ha napi 24 órában megállás nélkül, get rich or kill my card tryin buliba bekerüléstől függően már mostanáig akár 3 hónapon át(de a jobban értesültek akár tavaly augusztus óta, esetleg az Ethereum split után év vége óta) folyamatosan 100%-on használnám a kártyát, akkor ugyanilyen állapotban találnám mint most vagyon? :)

    Nem kell találgatni, a történelmi példa azt mutatja, hogy monopolypénz nyomtatási láz után piacra dobált kártyákkal vidám garancia köröket lehet futkosni a kedvetlen vevőknek. Persze ha a Pascal meg a Polaris már nem hogy cryptopénz biztos, de folyamatos 100% compute unit kihasználtságra gyártották, akkor mindenki megnyugodhat. :K

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák