Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    Tudom, régen történt, még délelőtt, de látom megint előkerült Crytek és az elvei/stílusa stb. vs. mindenki más.

    Az előbb belinkelt egy játékot, úgyis tudja mindenki, hogy nem veszi meg ennyiért, jó lesz $1-os bundliban, vagy SteamGiftsről akár 3-4 év múlva is, nem sürgős. Várja szeretettel.
    Amúgyis van mivel játszani, vár rá még sok Walking simulator, meg 5 perces horror.

    Becsülöm benne, hogy játszik olyan "kacatokkal" és utána véleményezi is a Steamen amiket az emberek nagyrésze csak addig futtat a gépén, amíg mesterségesen kinyeri a kártyákat. Igazából ez a kártyafarm a szememben elég káros a játékiparra. A Steam már csinálhatna vele valamit.

    Nekem ezzel egy bajom van: egy topikból egy vadidegen embernek miért jegyeztem meg ilyen szinten a reakcióit? Pedig nem akartam, önkéntelen. Nem, nem azért mert furcsállom. Nekem is megvannak az elveim, nyilván én is ki tudnék akasztani pár embert, és amúgy engem sem érdekelne ki mit gondol arról, ahogy én vélekedem a témáról. Mindenki úgy és arra költse a pénzét, amire akarja. De én nem hirdetem állandóan.
    A bajom az, hogy ezerszer az arcomba tolja a fórumon ugyanazt. + őrá reagálva elindul az off hullám, amiben senki nem mond semmi újat, mindez már lejátszódott nemegyszer.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák