Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dilikutya

    félisten

    válasz i2k #114734 üzenetére

    Azért teljes áras, nagy címnek szánt zombi-gyilok nincs olyan túl sok. Van a Dead Island + Riptide, Left for Dead 1-2, meg a Dying Light, ez röpke 10 év alatt brutális termés. Mennyi kommandós, modern háborús FPS volt ez idő alatt? Várj... megszámolnám, de kevés az ujjam.
    A Far Cry részekben meg még viszonylag sok újítás van, hála a ritkán háborgatott és szépen kidolgozott világoknak, ahol játszódnak. A játékmenet már más kérdés, aki lenyomta a 2-3. részt, annak nyilván a többi nem lesz annyira érdekes, bár a Primal-t még ezzel együtt is lehet ötletesnek mondani. Azt meg már nem is mondom, a Blood Dragon mekkora poén, ha kicsit is képben vagy a 80-as évek VHS-re gyártott Zs kategóriás akciófilmjeivel. Még a borítón is Michael Biehn van.

    Azt azért lássuk be, elég nehéz már újat mutatni. És még a minőségi szuperhős-játékok mindig váratnak magukra, nem tudom, ahhoz mit fogtok szólni, ha beindulnak Amerika Kapitány és Vasember kalandjai is. Igaz, utóbbinak volt már PC-s kirándulása, de azt szerintem nem fogják erőltetni a Steam-en, a Hulk játékok sem kaphatók, szerintem soha nem is voltak digitálisan.

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Új hozzászólás Aktív témák