Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cyberkind

    félisten

    válasz arty #120922 üzenetére

    Nincs meg, vagyis most már de, ha így van, akkor meg nyugodtan legyen, sőt ez esetben remélem 50-50 lesz az arány. :)

    Nem olvasok bulvárt, de amikor már a filmbuzin is ez a téma, kicsit az összes tököm tele van, és rohadtul uncsi ennek már minden vége számomra mert már többről/másról szól mint aminek indult.

    A pécéség meg a filmekben és sorozatokban sok, én konkrétan ezért hagytam abba a Flash-t mert minden rassz volt benne, a Pókember új része dettó ugyanez, és kb a Dízni filmek kivétel nélkül megint, a Black Panther meg aztán erről/ilyenről is szól.

    Egyedül a Mass Effect-et tudom felhozni, illetve arra emlékszem, hogy van benne és nem felejtettem el, viszont ez már bőven ezek előtt tudta, meg hát nem ártana jobban figyelnem a karakterekre ami nem az erősségem ha egy játékban csak a sztorija érdekel, de innentől kezdve figyelni fogom. De egyébként talán a Watch Dogs 2-ben lehetett valami de nem tuti, persze az is új hullámos játék, szal ez nem meglepő.

    Egyébként erre azt tudom mondani, hogy emlékszünk arra a "hírre", hogy a Gta 6 akár női főszereplős is lehet? Na ez megint az a téma amivel a bajom van, legyen nő, de ne most amikor megy a balhé.

    [ Szerkesztve ]

    Paranormal Cocktivity

Új hozzászólás Aktív témák