Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FunPro

    senior tag

    válasz micafighter #122373 üzenetére

    Nekem csak az piszkálja a csőröm, hogy akkor minek pumpálják az alapárat?

    Ha a mikrotranzakciókból jön a nagyobb pénz, akkor magyarul a játékeladásban nincs üzlet. Ennek fényében elég hülyén hangzik, hogy azért pumpálják egyre feljebb az alapárat, mert drágult a fejlesztés, nem tudunk megélni.

    Adnának ki egy alapkiadást, aztán a lópáncéldlc-s kiadást pedig tartsák meg a barmoknak.

    Csak az a baj, hogy baromból több van, mint épeszű emberből!
    Előrendelnek minden szutykot, sőt, early accesben még ők fizetnek, hogy felüljenek a szopóvonatra!
    A fejlesztő/kiadó/tökömtudja pedig röhög a markába, hogy a béta tesztet is megspórolta.

    Megveszik day -30 a seasonpass-t, aztán hőbörögnek, hogy a játékban nincs kontent.
    Jó hogy nincs tartalom, ha már a fejlesztés előtt kifizetted a terméket!
    (Ez kb. akkora ökörség, mint az ápolónak odaadni előre a hálapénzt, hogy "ugyan, figyeljél már jobban a xy-ra"! Minek figyeljen? Mit nyer vele? A pénzt megkapta, akkor minek gürizzen?)

    Aztán amikor kiadók a semmi munkáért kapott pénzt elverték drogra meg ringyókra (és persze menet közben kiadtak 3 neonzöld kesztyűskint ami járt a season pass-hoz), rájönnek, hogy a játékba még mindig nincs semmi tartalom, szóval ebbű baj lesz!
    Ezért gyors megfogják, nagy kegyesen nekiállnak dolgozni, elkészítenek egy dlc-t (ami talán ér is valamit), és azt eladják annyiért, amennyibe anno az alapjáték fájt (mert ugye a fejlesztésre már nem maradt pénz, ezért a season pass ezt a kieget sajnos pont nem tartalmazza...).
    És így végül szegény barom 120 euróért (vagy 120+) kapott egy majdnem értékelhető játéknak mondott valamit 3 év után.... :W

    Az épeszű ember pedig ülhet 3 évet, mire végre elfogadható áron hozzájuthat ahhoz a késznek mondható játékhoz, amivel anno 3 éve szeretett volna játszani. Mindezért hál az ökröknek! :U

    Persze, tisztelet a kivételnek. Nem mindenki csinálja ezt, és van olyan játék, amit tényleg elő lehet rendelni, mert garantált a tartalom. Csak sajnos azok vannak kevesebben!

    Na, most egy kicsit felhúztam magam! :DDD

    [ Szerkesztve ]

    I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Új hozzászólás Aktív témák