Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • i2k

    senior tag

    Nyolc újdonság, amire 2019-ben számíthatunk a STEAM-en

    "Jobb felfedezhetőség
    A Valve egy teljesen új ajánlórendszeren dolgozik, ami a gépi tanulásra épít majd, és a stúdió reményei szerint elég nagy eséllyel tudja eltalálni a felhasználók ízlését, és az alapján játékokat ajánlani. De ez továbbra is csak egy része lesz egésznek, így a kurátori rendszer is nagyon fontos marad, illetve tovább finomhangolják az áruház kinézetét és felépítését is.

    Kínába megy a Steam
    A Valve az MMO-játékairól híres Perfect Worlddel kötött megállapodás értelmében 2019-ben hivatalosan is megjelenhet Kínában. Ezzel kapcsolatban a következő hónapokban ígér bővebb tájékoztatást a két cég.

    Megújul a Könyvtár
    A Valve ígérete szerint 2019-ben több régóta várt frissítést is kap majd a Steam kliens, ezek közé tartozik a Könyvtár (Library) teljes megújítása a Steam Chatnél bevezetett technológiákra építkezve.

    Új eseményrendszer
    A Steam Közösségeken belüli eseményrendszer kap egy alapos frissítést, amivel könnyebben kiemelhetővé válnak az egyes játékok fontosabb eseményei, mint például a bajnokságok, közvetítések, vagy éppen a heti kihívások.

    Bővül a Steam TV
    A Valve ki akarja bővíteni a Steam TV-t, így az a jövőben nem csak bizonyos bajnokságok és különleges események közvetítésére lesz alkalmas, hanem támogatni fog minden játékot.

    Új mobilos chat
    Javában készül egy új Steam Chat alkalmazás is okostelefonokra, ami például lehetőséget ad majd arra is, hogy GIF-eket osszunk meg a barátainkkal (nem vicc, tényleg ezt emelte ki a Valve).

    Erősebb anti-cheat megoldások
    A Counter-Strike: Global Offensive-nél használt Trusted Matchmaking rendszert továbbfejlesztik, és Steam Trusk néven elérhetővé fog válni bárki számára a rendszerben. Ezzel a Valve szerint még könnyebbé válik beazonosítani a csalókat, és elkerülni, hogy adott esetben egy mérkőzésbe kerüljünk velük.

    Indul az internetkávézós program
    Ez valószínűleg leginkább a távol-keleti országokat érinti, de a Valve elindít egy hivatalos Steam PC Cafe nevű programot, aminek a célja, hogy a Steam internetkávézós használatát jobbá és kényelmesebbé tegye."

    A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

Új hozzászólás Aktív témák