Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    Erre reagálva.

    Hát, ha végigjátszottad a SS-t, vagy a Painkillert, akkor pontosan tudhatnád, hogy fél óra játékmenet, kb semmire nem elég.

    Fél óra pont elég volt, hogy beszippantson a játékmenet ennél a két programnál; ráadásul megkockáztatom, hogy az utóbbi tekintetében ennyi idő alatt kétszer annyi féle fegyvert lehetett találni. Az pedig biztos, hogy érdekes módon ezek közül egyiknél sem fogytam ki a lőszerből egy adott harc közben.

    Erre mondtam a Fortnitet, és az adott kontextusban, tökéletesen megállta a helyét az érvelés, még ha volt is benne irónia, vagy esetleg nem a kedvenced.

    Magyarázkodás, ekézésen kívül más célod nem volt vele - mindezt azért, mert egy adott játékot (ami a jelek szerint neked tetszik; Doom-tetkód van-e már? :U Ilyet én is tudok. :U ), másképp ítélek meg. Lásd folytatás.

    Az összes többi amit írtál marhaság. ;]

    Tényszerű dolgot írtam minden esetben, pl. a hangok vonatkozásában (is). Az, hogy téged éppen ez nem idegesít (de mondjuk a checkpoint hiánya meg pont igen, ami meg esetleg másnak nem fáj), az a saját szubjektív értékelésed - ezt szimplán letudni a fentiekkel... Nem engem minősít.
    A témát részemről lezártam: értelmes párbeszéd nem alakult ki, így értelme nem sok.

    Nagyon vártam a Doom-ot, sokáig húztam a vásárlást (mindig lemaradtam az akciókról), ehhez képest nekem (eddig) összességében csalódás, nem is kicsi. Egyedül a grafika az, amit dicsérni tudok.

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák