Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZsZso

    Közösségépítő

    válasz FunPro #133105 üzenetére

    PC játékok árai is horrorok, de hamar kerülnek megfizethető régióba.

    Nekem ez a megveszem - végigtolom - eladom körforgás nem kompatibilis a személyiségemmel. Nem csak arról van szó, hogy nekem a library-mban kell tudni a játékokat, hanem az is, hogy ez az adok-veszek iszonyat kínlódás tud lenni; én legalábbis így élem meg.
    "Kell, ne add el, holnap megyek" és társai, majd cseszik újra jelentkezni ever. De ha meg eladnám előle gyorsabb kutya b*szik alapon, akkor meg richtig, hogy egy normál taggal szúrnék ki, azt meg nem bírná el a hülye lelkiismeretem. Aztán ott van a vigyem házhoz és a többi baromság, a huza-vona amivel csak az időm és az idegrendszerem cseszem el ... szóóóóóval nem ér nekem ennyit. Arról nem is beszélve, hogy vidéki vagyok, így kisebb a kereslet/kínálat, vagy postázásos kínlódás menne ... az meg megér még egy misét.

    Mérlegre tegyük még rá azt a tényt is, hogy ugyan odaver sok exkluzív cím, de manapság egyre kisebb és kisebb ez a halmaz. Kojima is teljesen nyitott a PC felé, ahogy pl. Quantic Dream is (nem vagyok nagyon jártas a PS témákban, de úgy tudom ezek nagyon szorosan PS-hez közeliek voltak). Van már nekünk Red Dead Redemptionünk is, előbb-utóbb lesz Pókemberünk is! :D (God of War -ra azért nem mernék megesküdni :D)

    PC mellett szól a (komolyabb) VR és moddolás is. Ráadásul nálam nem elhanyagolható módon az egér és billentyűzet is. Rengeteg játékot tolok kontrollerrel, tényleg nagyon sokat, de a célzós/FPS játékokat képtelen vagyok (I'm a looser baby).

    [ Szerkesztve ]

    armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

Új hozzászólás Aktív témák