Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyimger

    őstag

    válasz i2k #142538 üzenetére

    Közben beugrott egy videó, biztos Te is láttad, amiben egy nő kamerázza (nyilván, hogy mutogathassa) a bolti eladót, hogy "miért hív rendőrt a két fekete bőrű bolti tolvajra, ezzel veszélybe sodorva az életüket". Én ezt hetek óta nem tudom hova tenni, annyi sebből vérzik.
    1. A fekáknak mindent lehet büntetlenül? Nyilván, ha a nőt rabolják ki, akkor is illedelmesen megadja magát és továbbra is a "rendszert" hibáztatja.
    2. Ha ellenáll a letartóztatásnak a bűnöző és netán belefullad ennek körülményeibe, akkor az is a bolti eladó hibája, mert hívta a hatóságot? Ezeknek a teremtéseknek semmi felelősségérzete nincs?
    3. Kaliforniából származnak azok a videók, ahol maszkban zsákokba pakolják a szajrét és senki nem tesz semmit? A sikeres kommunista liberális városokban olyan sikeres a sokszínűség integrálás, hogy az egekben van a bűncselekmény értékhatára.

    Ez a videó tényleg lesokkolt, olyan sok hülyeség történik benne.

    "The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

Új hozzászólás Aktív témák