Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz DeFranco #22656 üzenetére

    A mostani formájában elítélem a UBIShop trükközését. Ugyanakkor megértem, hogy nem akarják, hogy szétlopják alóluk a céget a visszaélők.

    Én másképpen oldottam volna meg a dolgot.

    Ha a régi vásárlóknak szeretnék megköszönni a hűséget, akkor az adatbázisból legyűjtöttem volna, hogy idén kik vásároltak a UBIShopban. Nekik küldtem volna csak kupont, persze a fiók adataihoz kötve. Ha nagyon akarják lehet egy minimális vásárlási összeget is megszabni feltételként (pl. 50 € vagy ennél többet költő vásárlók).

    Ha az új vásárlókat akarják becsábítani, akkor a 10 € kupon csak akkor működjön, ha a kosárban minimum 50 €-nyi árú van. A kedvezmény természetesen az aktuális akciós árakból vonódik le, ha jelenleg akciós áron kapható a termék. Ez gyakorlatilag egy új játék ára, tehát szinte bármelyik 2012-es AAA játékukat veszed meg, rögtön jogosult leszel a kupon használatára.

    Mindkét módon célzottan azokat jutalmazzák akik idén pénzt költöttek a termékeikre. Szerintem ez a win-win szituáció.

    (#22660) mrhitoshi
    Gondolom, ezek után te is azon töröd a fejed, hogy ez akkor miért is jobb mint a torrent! ;]

    Ui.: Nem kalózkodás mellet vagyok. Minden játékomat megveszem. És sokat költök. Messze többet az átlagnál. Ez a UBIShop a világ legsilányabb hivatalos digitális boltja. Jelenlegi formájában semmi nem indokolja a fennmaradását. Szerintem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák