Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gszp

    csendes tag

    válasz cskamacska #52868 üzenetére

    "Az egész "sokkal olcsóbb csomagban" ötlet úgy működhet, hogy nem lesz mindenkinél rakat maradék játék. 2nd hand kereskedés így is önjáró lett, képzeld el mi lenne, ha az olcsó csomagok részei nem nyelődnének be."

    Na várj csak, nincs teljesen igazad. A Valve egyetlen egyszer ad giftet a saját játékaiból (illetve van még néhány más játék is). Például nekem megvan a HL2 és megveszem az Orange Boxot, vagy a Half-Life/Valve Complete-t, akkor kapok egy HL2 giftet (EGYSZER). A kérdés arra irányult, hogy ha teszem azt veszek marosstól egy ilyen csomagot, tőle ugyebár giftként kapom meg. Ha innen adom a játékkönyvtáramhoz, akkor is megkapom-e a meglevő játékot giftként. Mint kiderült, nem kapom meg. Itt is megerősítették, és közben én is megtaláltam.

    "If you add the game to your Steam Inventory and you wish to add it to your Library you will need to open your Steam Inventory, select the GIFT and click on "Add to my game Library..."
    If the game is already in your Library you will receive a notification that it is and you will not be able to add it.
    If the game is not in your Library you will receive a pop-up notification confirming your actions, and if you have any duplicate games in a package you will be notified that you will not receive extra copies"

Új hozzászólás Aktív témák