Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TBT

    addikt

    válasz djculture #56074 üzenetére

    Már megszokhatta volna a nép, hogy a Trécé guru és a hasonló igénytelen színvonalon működő Gamestar csak nagy neveket emel ki (EA, Blizz és Ubisoft játékok). Gondolom, amiért jattot kaptak - vagy tesztpéldányt. Remember Me-ből lehet nem kaptak azt és ezért már eleve mínuszból indul a játék.
    Minden más csak rossz lehet, mert eme három hatalmas cégnek nincs köze hozzá.

    A Remember Me nem epic játék, nem is váltja meg a világot, de mégis jóval szórakoztatóbb és kellemesebb volt, mint mondjuk az EA egész éves játékfelhozatala. De persze le kell húzni, mert Capcom játék. És mivel az új Resident Evil játékok siralmasak, ez is csak az lehet. Már régóta nem adok noob cikkírók és offline újságot gyártók szavára. A PC Gurura pedig főképp nem, régen sem a játékot tesztelték, hanem 1-2 oldalon keresztül azt írták le, hogy milyen szép borítója és kézikönyve van az adott játéknak, meg hogy mekkora élvezet lemezről telepíteni a játékot. Tényleges játékélményről alig beszéltek, inkább elemezték a játék főmenüjét. No comment...

    És azt is csipem, amikor lehúznak egy játékot, majd ha idővel náluk teljes játék lesz, akkor agyba-főbe dícsérik. Mint például most a Remember Me-t. Lehúzzák, mert a kedves cikkíró nem szereti a női karaktereket vagy csak rossz napja van a saját butasága miatt, de majd ha teljes játék lesz náluk, olyan blődségeket írnak az újságba, hogy ez a 2013 egyik legjobb játéka volt. Sajnos nem egyszer előfordult már ez náluk. Ennyire hiteles az "újság" 2000 Ft-ért.

    [ Szerkesztve ]

    "I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

Új hozzászólás Aktív témák