Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TBT

    addikt

    válasz i2k #76090 üzenetére

    Pénzügyi szempontból totális bukás az új Tomb Raider exkluzívvá tétele.
    Az előző játék 5 (PC, PS3, PS4, Xbox360, XBox One) platformon tudott akkora bevételt produkálni, amekkorával a Square Enix eredetileg számolt.
    Ez töredékét nem fogja hozni annak, ráadásul az Uncharted 4 ellen akarják harcba küldeni.

    Egyenesen borítékolható a "bukás". Hiába nyomatnak fel mögé jó marketinget, akkor sem lesz annyira népszerű és sikeres, mint az előző rész.

    De sajnálom, hogy egy olyan címből, aminek PC-n mindig is helye volt, most kimarad a mókából a szaros pénz miatt. Rohadt jól fizethetett a Microsoft a Crystal-nak, de nem hinném, hogy annyira jó üzlet lehet így cserben hagyni a PC-s és PS4-es tábort. Persze lehet mondani, hogy jön az idei Larás játék, érjétek be azzal, de ez olyan nesze semmi fogd meg jól marketing bullshit szöveg.
    Sajnos joggal vannak kiakadva a rajongók és a játékosok emiatt a döntés miatt. Én is reménykedem benne, hogy az elkövetkezendő 1,5 évben még megjön a Microsoft és Crystal esze, de ha nem, akkor legrosszabb esetben egyel kevesebb játékra kell majd költenem.
    Ha lesz PC és PS4, akkor örülünk, ha nem lesz, akkor meg a Crystal és a Microsoft végképp leírta magát a Tomb Raider rajongók előtt. Bár a Microsoft már jóideje maga alatt vágja a fát...

    Sebaj, legalább több pénz marad a StarCraft II - Legacy of the Void CE-re. Inkább elpénzeljük a Blizzard-ot, azok legalább nem csesznek át minket! (oh, wait...) :D

    [ Szerkesztve ]

    "I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

Új hozzászólás Aktív témák