Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bullseye

    addikt

    válasz TBT #76196 üzenetére

    Fog jönni, mert pénz. Röviden ennyi.

    Kicsit hosszabban, az MSnek kellenek az exkluziv címek, hogy menjen a konzol, hiszen az maga veszteséget termel (általában, gondolom most is, de nem néztem meg), és a játékok licencdíján keresi majd hülyére magát. Az a nagy zsák pénz, amitől hirtelen exkluzív lett a játék pl. simán lehetett ennek az elengedése. X360-on asszem 6 dollár volt (ha tévedek, szóljatok), az nem rossz összeg.

    DE

    Az MS nem akar rosszfiú lenni, és a félbejelentésével az lett. Nekik pénz kell, az az xone vásárlásokból jön, azt meg a jókedvű vásárló teszi, a dühös kevésbé. Tehát nekik nem gond, ha 6-9 hónappal később multiplatform lesz, addig az igazán nagy rajongók talán mégis megveszik a xone-t, és ami fontosabb az exkluzív cím ütőkártya más cégek felé, és marketing eszköznek is remek – és még csak nem is olyan gonoszak így.

    A Square meg persze hogy kiadná mindenre, annyira hasonlóak már a nextgen rendszerek, ha egyre elkészült, mindenre mehet. És plusz pénz. És persze a PC nem lesz előnyben, ami nem csoda. Kalózkodás itt a legnagyobb. Steam akciók miatt jó eséllyel itt a legkisebb az előrendelők és azonnali vásárlók száma. Előbb-utóbb minden cég próbálkozni fog vele, hogy a nagy neveket ha csak pár nappal/1-2 héttel, de később hozza PC-re, hátha addig megveszik konzolra azok, akiknek mindkét rendszer megvan.

    'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

Új hozzászólás Aktív témák