Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nagybá

    senior tag

    válasz FehérHolló #17017 üzenetére

    Ott a külön feltüntetett ÁFA-ra gondoltam. Nyilván az ember gondolhat arra, hogy vajon miért ilyen olcsó, de az már csak rajtad múlik. Az alapján amit látsz semmi sem bizonyítja azt, hogy csalnak. És kiírva sincs, hogy NINCS BELESZÁMÍTVA AZ ÁFA. Amennyiben az általad megjelölt hsz-em alapján ezt gondoltad elnézést kérek, nem így van.
    Ha amiatt támadsz, hogy ez erkölcsileg helyes-e nyilván nem tudok más indokot mondani. Ha nem hiszem el, hogy nem csalnak, akkor azzal kell szembenéznem, hogy az államnak teszek rosszat (közvetett módon persze) és, hogy nekem ez így jó-e ebben az helyzetben (ez teljesen szubjektív), persze attól függetlenül, hogy a készítőket támogatom (ebből remélem leszűröd, hogy mi az álláspontom), míg ha szerintem nem csalnak, csak valahogyan nagyon olcsó a cumó (ismétlem nem derül a mód) akkor nincs probléma.
    Ha viszont a törvényességre reflektáltál akkor a fentebb megfogalmazott érveimet hoznám veled szembe, nem követtem el semmi törvénytelent.

    És ezt itt le is zárnám, az oldal ajánlásával nem akartam provokálni senkit sem, az hogy használjátok a lehetőséget az csak rajtatok múlik.

    ui.: Most nézem, hogy nem kaptam számlát. Na ez már érdekes kérdés: Kell-e küldeniük, ha külön nem tüntetem fel, hogy kérek?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák