Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HaaS

    addikt

    Megpróbáltam, mi van, ha Survivalon pacifista vagyok, mert tisztelem az életet, lelki deformitásom van, irtózom a fegyverektől, mókás kedvemben vagyok, a Palikákra építek akik fürdenek a vérben... vagy mittudomén... szóval ha unom már a lövöldözést, meg a májnkraftot, és kíváncsi természetű vagyok. Indítottam egy női karaktert.

    A 111-ből való kijutással nem volt gond (de már ez is kihívás), azonban Concordban már direkt mindenki mellélő, és számolja-mutatja az ellenfelek helyét, addig nem tudom kinyitni az ajtót, hogy beszéljek a néppel, amíg a hét darab bandita meg nem hal. (Szuper.) Az egyiket rávettem a dezodorommal, hogy levesse magát a mélybe, maradt 6.
    Próbálgattam, hogy a szájfényemen úgy csillanjon meg a fény, hogy egymásnak essenek miattam, de ez a rész nem működik. Rúzsozni is próbáltam a kislányt, mialatt somolyogva befordultam a sarkon, de a srácok nem figyelnek eléggé, az egyik véletlenül meghúzta a ravaszt a shotgunján és elhaláloztam.
    Patthelyzet.

    Nagy kár... gondolom az maradna csak, hogy a németjuhásszal kell levadásztatni mindenkit, izgulni, hogy mikor visszaszalad, ne jöjjön utána a vonat, és nem mellékesen nyomkodni bele a sztimpakkokat ezerrel. De már ez is kamu, hogy a kutyával öletek, szóval elbizonytalanodtam kicsit.

    Próbálta valaki a pacifista vonalat, valami ötlet, jótanács esetleg:D?

    "a sárkány is csak ember" - oxox

Új hozzászólás Aktív témák