Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Calogero

    addikt

    Salut, Gazdák!

    Oh là là, a megérkezett a Franciaország- Event!

    Miután a Brazília-event olyan nagy sikert aratott, ezért úgy határoztunk, hogy a különleges nemzeti eventek sorát a világ egy másik pontján található országgal, Franciaországgal folytatjuk, ellátogatunk tehát francia barátainkhoz: utunk, a Tour de France a Hâute Couture, a kávéházak, a legillatosabb parfümök, finom croissan-ok és impozáns látnivalók országán keresztül vezet.

    Franciaország hív – és mint a Brazília-eventből már ismerhetitek: két újfajta növényt vezetünk be, amelyet aztán termelhettek: az illatos levendula és a büszke zsálya.

    És hogy ne is kalandozzunk messzire a csodálatosabbnál csodálatosabb illatoktól: betakarításkor parfüm üvegcsék jelenhetnek meg, amelyeket aztán leadhatsz. Minél több a parfüm-üvegcse, annál nagyobb a kávézó.
    Figyelem: Nehogy összekeverjétek a tenyésztés parfümjével!

    Az event során tipikus, Franciaországra jellemző nyereményekkel gazdagíthatjátok a farmotokat és természetesen finom receptekkel – Bölcs Macaron a pékségből és ízletes levendula lekvár a lekvárfőzőből!

    Voilà! Ismerjétek meg a francia életérzést…, jó szórakozást kívánunk a francia finomságokhoz és a “Savoir Vivre” à la FARMERAMAhoz!

    Az event várhatóan 2011.10.07-én 12:00 -kor indul, a pontos indulásról mint minden esetben itt tájékoztatunk benneteket.

Új hozzászólás Aktív témák