Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • antikomcsi

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz dedike #7537 üzenetére

    Az alap változatba 4 darab állatot adó ólat tudsz tenni, illetve azok fejlesztéseit. Nekem most négy neon nyúl van benne, tehát 16 nyulat aratok egy 2x2-es területről.

    Aztán lehet fejleszteni 2 lépcsőben. Az első lépcsőben +2 ólat lehet még belerakni így 6 ólat tehetünk egy ól helyére, a második lépcsőben még +2 helyet szerezhetünk, így összesen 8 ólat tehetünk bele.

    Mindig a leghosszabb érési idejű ólat veszi figyelembe. Tehát ha az alap változatba beraksz 3 tyúkólat, meg valami 20 órás idejűt, akkor a tyúk ólak is 20 óra alatt érnek be.

    Magyarul érdemes közel azonos idejű ólakat használni. Az első alap vadaskertet még megéri kiváltani 500 csillagért. A fejlesztések viszont már jelentős erőforrásokat emésztenek fel. Kisebb szinten nem is tudják teljesíteni, nagyobb szinten pedig a bekerülési költség jelentősen meghaladja a hasznot.

    Azt mondom, hogy az elsőt érdemes kiváltani és egyet fejleszteni rajta. A második szint elérése nem biztos, hogy megéri, de még nem olyan vészes. Viszont még egyet kiváltani 300FA-ért nem éri meg. Ezekbe most csak állatot adó ólat lehet rakni, de elvileg 2-4 hét múlva jön a fás, és terményes verzió is. Mamutfákat persze nem lehet majd betenni.

Új hozzászólás Aktív témák