Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cheesus

    senior tag

    Sziasztok :)

    Elnézést az off-ért!
    Lehet hogy fura lesz a kérdés, meg valószínüleg az lesz az első válasz hogy ezt nekem kell eldöntenem, de azért mégis felteszem, hátha el tudtok valamelyik irányba indítani.

    UPC-nél van TV+Internet+Telefon előfizetésünk. Ma felhívott egy hölgy, hogy az a csomag, amiben 3 HBO plusz a Cinemax-ok vannak, (megközelítő számok) 4500Ft helyett csak 2600Ft lenne havonta, 1 éves hűségidővel. Az első dolog ami feltűnik nekem, hogy a honlapjukon alapból 2600Ft-nak van feltüntetve ez a csomag (tehát szerintem csak "marketing" eszköz hogy ennyi helyett csak ennyit kell fizetnem..), de igazából nem is az összeg a lényeg, hanem "ki tudnám-e használni" ezt a csomagot úgy, hogy a sorozatos+filmes dolgaim 90%-át a virágboltból intézem el, és ha épp nincs semmi tartalékba, vagy az adott műsor után még TV-zni szeretnék elalvás elött akkor szoktam csak kapcsolgatni a kábeladók között. Jár még hozzá az HBO GO, amivel elvileg tableten/telefonon is lehetne nézni ezeket a műsorokat, de nem tudom hogy ad-e annyi pluszt az életembe, hogy megérje ez a befektetés.

    Nyilván ezt nekem kell eldöntenem, hogy tudom-e nélkülözni ezt az x összeget, de hátha van köztetek olyan, aki hasonló mentalitással szokta a műsorokat fogyasztani, mint én, és tudna ebben segíteni. :R

    https://www.twitch.tv/csehla

Új hozzászólás Aktív témák