Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz Cs1csó #120024 üzenetére

    Felőlem tarthatja lakásban, csak ne hozza ki (közterületre, amely sok kis magánterületből tevődik össze). Engem kifejezetten zavar, hogy ismeretlen kutyák vizelete tarkítja a házunk márvány talapzatát, amit én nem kértem, sőt, mert bár van aki összeszedi a szilárd ürüléket (nem mindenki, mert megint tele van vele az utcánk), előfordulhat, hogy még a lágy ürüléket is, de a vizeletet eltakarítasára fogadni mernék, hogy senki sem gondol, azzal aztán minden be van borítva és ez a "normális", egy ilyen "civilizált" társadalomban, ez a kutyást nem zavarja, nem az ő tulajdonát erte kár, meg különben is, kit érdekel egy ház fala vagy egy az a pár négyzetcentti terület, amit ajánlott elkerülni? És jaj annak, aki kimegy a parkba és letér az útról, mert a füves részek rendesen meg vannak szórva aknákkal, melyek nehezen jönnek ki a cipő talpából.) Mort annyira jó ötlet városban kutyát tartani... városban, ami az embernek sem egy megfelelő környezet, nem hogy egy kutyának, aminek az élete a természetben mozgás. Mármint lenne az értelme, de csak egy lakás jutott, egy utca meg egy park, ami messze van... Szerintem ez valamilyen szinten állatkínzás, de egy ketreces hörcsögnek se jobb gondolom.
    Na abbahagyom, mert az értetlenségből fakadó düh/harag a tehetetlenséggel párosítva depressziót szül... (képzeljétek el milyen lehet klímaváltozáskutatónak lenni...)
    Igazából ezt régóta ki akartam írni magamból, csak nem volt hova, ezért ide offolom be... :D

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák