Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spanyoll

    addikt

    válasz rt06 #12956 üzenetére

    Dehogynem, ezeket meg tudom ítélni. Az ítéletem, a saját véleményem alapján történik, ami az eddigi életem behatásai alapján épült fel. Ha most filmekről beszélünk, sőt szűkítsük a kört egy színész megítélésére, akkor láttam x színészi játékot (nem az összeset), x mennyiségű színész játékát (megint nem az összeset), és az adott színész bizonyos filmjeit (megint csak sanszos, hogy nem az összeset). Még ha az összeset is láttam volna, a véleményem akkor is szubjektív lenne. Tehát az én világról alkotott képem, a filmes világgal kapcsolatos tudásom, és x mennyiségű színészről való értékítéletem szerint mondanék véleményt, ami soha sem lehet objektív.
    Most pl itt volt az utolsó film, amiből nagy ellentétek születtek itt: a cloud atlas.
    Sokaknak hosszú és unalmas volt, zavaros, stb. Nekik más az ízlésük, másak a tapasztalataik, az érdeklődési körük, stb, ezért az ő véleményük legalább annyira igaz és jogos a saját "szűrőjük" miatt, mint amennyire azoké, akik még nézték volna és nagyon tetszett nekik.

    Amíg más a véleményünk az objektív és a szubjektív fogalmakról, mindaddig értelmetlen erről vitáznunk szerintem :)

    @(#12984) monstre: Mert szerinted minden huszonéves csak és kizárólag 2000 utáni filmeket néz, ami előtte készült azt az agya az univerzumon kívüli felfoghatatlan információhalmaznak tekinti és így nézni sem nézik, még ha akarnák is? :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "Super perfundo on the early eve of your day."

Új hozzászólás Aktív témák