Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Miklós315

    aktív tag

    válasz gbors #137998 üzenetére

    "Dr. Dolittle-t várják a hármas vizsgálóban!" :)

    Amúgy csak annyi, hogy ez a film nem nekem való. Túl komolyan veszi magát, ezért komikussá válik, ráadásul unalomig ismételt paneleket pufogtat unalomig ismételt tálalásban (időzítésekkel).
    Az első rész előnye, hogy "nincs sztori", a lényegre megy. Mondjuk ilyenből meg jobb a Dredd, mert ott lelövik egymást a francba, ahelyett, hogy huszonfős türelmes hordákkal egyenként számolna le a hős kézitusát imitálva (a film során több jelenetben megvágják, megsértik, de a forgatókönyv szerint vagy érzi ezt - van hatása, pl. sántít - vagy kutya baja - nem tudna ugyanolyan mozdulatsorokat/erőt végezni/kifejteni, illetve a főbb ellenségek is a saját jelenetükben Neót is levernék, de a hőssel szemben már csak kalimpálnak. Ami jól működött volna (csak elhúzták/elszálltak azzal is), a konyhai bunyó (első fele) a tapasztaltabb harcossal).

    Számomra tehát jobban muzsikál egy Ninja Assassin, mert az annyira túltolja a misztikumot, hogy egyáltalán nem veszi komolyan magát, így az embert sem akarja "átverni". Az közelebb áll a Marvelhez.

    (#137997) Mik76:
    Valóban szép.

    [ Szerkesztve ]

    "Szerintem."

Új hozzászólás Aktív témák