Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Miklós315

    aktív tag

    További felzárkózás a "mai magyar filmek" témakörben...

    VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan
    Mondanám, hogy van. Valóban. De szerintem megmagyarázható, ennyiben tehát téves a cím. Ez egy vállalhatatlan szemét. Az írás (történetvezetés, karakterek, szövegek), a főszereplő (nem is színész, és botrányosan szar) szerződtetése. Az egész kínos spleen szemét...szemét. Fujjjjj.

    Rossz versek
    Ez sokkal sokkal jobb filmként, de a "modern magyar filmekre" jellemző spleen, meg a felesleges trágárság ezt is fertőzi (mikor növik már ki ezt a hiteltelen, öncélú, pozőr szitkozódást??).
    A színészválogatás jobb (pedig vannak átfedések a másik Reisz-filmmel, pl. a szülők, a haver, stb.), a szövegek is - leszámítva a fent jelzett "kibaszott káromkodást, bazdmeg, érted, faszom, kurva életbe már...!?" - hitelesebbnek hatnak a karakterektől, a képisége (vágások, áttűnések, stb.) kifejezetten ügyes. A különféle korosztályos én jól működik együtt is, bár újdonságot nem jelent a filmtörténetben, de legalább jól "lopott".
    Volna itt tehetség, csak jó lenne végre egy jó írás, esetleg netalántán, véletlenül valami pozitív, felemelő, jó sztori, ha akadna végre... De hát, merjünk kicsik lenni, ugye...

    #értékelés

    [ Szerkesztve ]

    "Szerintem."

Új hozzászólás Aktív témák