Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • callmeakos

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz Pitterix #66977 üzenetére

    Az egész akkor kezdődött mikor először láttam az Amerika Kapitány 1-et. Tudni kell rólam, hogy valamiért baromira odavagyok az amerikai kultúráért, szokásokért, és történelméért. És erre jött ez a fil, ami ráadasul az eredettörténete miatt a második világháborúban játszódott, ami nekem egy plusz volt. És erre jött egy héttel a Bosszúállók, moziban, ami meg feltörölte velem a padlót. És ekkor kezdődött az egész Marvel mánia. Utána kezdtem el a filmeket felkutatni. Meg amúgy is, a kapitány egy elég lenézett karakter, lévén időtmúlt ideákért harcolt, képregényes szinten nem valami húha a képességei stb. Viszont engem pont ez fogott meg, hogy nem érdekli hogy mi történt vele, ő továbbra is azért harcol, amiért az első pillanattól kezdve, emberileg talán az egyik legszimpatikusabb hős, emellett a kitartása az, ami sok ember számára példamutató lehet, feltéve ha tud ebből meríteni.

    Ami az érdekes, hogy én az AK1 előtt már láttam a Vasember 2-t, de akkor a felénél kikapcsoltam, mert annyira untam, éa inkább visszamentem rFactorozni :D
    Nem mondom hogy a mánia megszépítette azt a filmet, inkább inkább, a különböző utalások miatt, inkább érdekes :D (főleg mikor Coulson azzal a Cap' pajzsutánzattal hadonászik :D)

    Amúgy nem minden képregényfilmért vagyok oda, mert pl. a mindenki által istenített Watchment alig tudtam végignézni (nem is értem mért adtam annak itt 7 pontot :D). És ez nem azé van mert Csakamarvel, hanem egyszerűen nem jött át. De pl. a TDK trilógia az fasza volt.

    [ Szerkesztve ]

    All→M8

Új hozzászólás Aktív témák