Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    Na hát én is túlestem az Alien Covenant-on.

    Ha kezdőként egy Life szintű filmként tekintenénk rá (nyilván nem értenénk a felét sem) úgy oké lenne. De Alien filmként sajna nekem is csalódás volt. :(

    Szerintem a film legnagyobb gondja az volt, hogy nem volt jól felépítve. Olyan érdektelenségek voltak percekig a vásznon amik azon jelenetektől vették el az időt ami apropójából te beültél a filmre.
    Ez a Walter-David közös hosszú jelenete egy akkora nagy baromság volt. Semmi más értelme nem volt minthogy...lássátok milyen ügyesen meg tudjuk oldani ezt technikailag. Ezzel szemben szerintem a szörnyek egyáltalán nem voltak rendesen kidolgozva. A galaxis örzői vol.2-ben élethűbbek voltak a dögök mint itt, de hogy témánál maradva az AVP 1-2-ben is százszor jobbak voltak. (igaz ott hol bábu hol cgi volt de mindkettő jobban nézett ki).

    Mintha R.S. nem tudta volna eldönteni, hogy most mennyire legyen egy túlélő horror és mennyire legyen prometheus folytatás. Megy az agonizálás 2 órán keresztül és a film végére konkrétan idegesítően összecsapva nyomnak egy kis alienes hajkurászást. Bele se tudtad élni magad mert olyan gyorsan lezárták.

    Egyébként erre kifejezetten haragszom, hogy ilyen sz*r modón sutba dobták az egész teremtősdi szálat. Shaw halála meg az egész bolygóé kb...nem nagyon hagy teret a prometheus vonal folytatásának.
    Az, hogy az lv426-ra hogy kerül az űrhajó tojásokkal nyilván megmagyarázódik. Gondolom David elől menekültek de már fertőzöttek voltak.

    A xenomoprh eredete vonal számomra kielégítő. Jó ötlet volt ez a Convenat meg, hogy akkor David folytathatja a kísérletezést.

    Mondjuk megint itt volt egy túlbonyolítás. Mik voltak azok az embriógömbök amiket David felöklendezett. Hogyan csinált olyanokat? Miért kellett ezt túlbonyolítani? Miért nem tudott ruha alá magáratekerni 2 facehuggert aztán jól van. Mekkora lezárás lett volna ha David sétál be a frigóba mellette meg fut két arcmászó. Egyébként is David milyen eszközökkel keresztezgetett ott fajokat nagy magányában? Legalább valami utalás, hogy az ufók eszközeit használná vagy valami. Semmi volt 3 furulya a szobában meg preparált dögök. Megint egy lyuk.

    Kérdés?
    Ezt a növény témát miért kellett? Elvileg a növényekre a vírus nem hat. Vagy egy egy szimpla ember számára ártalmatlan növény volt csak mikor David ledobta a bombát belejükkerült és azt köpte ki? Nincs megmagyarázva. Felesleges volt.

    Ahogy a többiek is írták mondták a crew az valami lehengerlően b*lfasz csapat volt. Nevetséges.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák