Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz FireKeeper #30699 üzenetére

    "egyébként várható, hogy észlelek valami gyorsulást a kingstonhoz képest?"
    Ugye hiába 2 SATA3-as SSD-ben gondolkodol, ha a deszka SATA2-es... Ez már önmagában visszafogja a Samsung-ot meg még inkább a Corsair GT-t. rendszerszinten amúgy sem tapasztalnál érezhető különbséget SATA2 és SATA3 közt, így még annyit sem fogsz.
    A Kingston V+ 96G az meg amúgy egy jó kis cucc, ráadásul TRIM nélküli OS-ek alá is ajánlott.

    Szóval ha eladod a Kingston-t, akkor max az újdonság ereje lesz újdonság, más nem nagyon... (Az AMD vezérlővel nincs gondja egyik SSD-nek sem)

    #30701
    Attól függ... Ha van 100 megás rejetett partíció, akkor azt nem mindegyik klónozó tudja átvinni, max csak úgy, hogy az egész SSD-t klónozod, viszont itt lehet az gond, hogy 96G-t tennél 64G-re, szóval azt meg nem biztos, hogy megengedik adott szoftverek.

    Olyan klónozót kell választani, amiben partíciót tudsz klónozni, de megengedi, hogy több partíciót is kijelölhess, így a 100 megás rejtett partíciót egyben a C partícióval (már ha van rejtett partíciód egyáltalán). A legtöbb új ilyen jellegű szoftver tudja, sőt már külön figyelnek is az SSD-kre, azaz a partíció eltolást is elintézik.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Aktív témák