Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz #21078528 #14338 üzenetére

    ">>"Ezért sokszor az ilyen szenvedéseket feleslegesnek tartom (még ha Linuxon a csatolási pontokat jóval értelmesebben be is lehet állítani, mint Windows-on)."
    Van olyan Linux rendszer admin ismerősöm, aki ezért a mondatért a legbrutálisabb vudu mágiát segítségül hívva végezne veled! :DD A /var-ja min. 4 partícióra van szétszedve! :K"

    Őő, de várjál, az állítás az volt, hogy "Linuxon a csatolási pontokat jóval értelmesebben be is lehet állítani, mint Windows-on", nem az, hogy ne lehetne ezt tovább bonyolítani... ;) Linuxon igen egyszerűen már a telepítésnél megmondod, hogy a / ide kerüljön, a /home amoda, a swap megint máshova, és így tovább, és oda fog kerülni. Windows-on hogy csinálsz ilyet mindenféle manuális átállítgatások (pl. user-specifikus könyvtárak --> jobb klikk --> Location --> Move... és a többi), junction/mklink-szerencsétlenkedésekbűvészkedések nélkül? Mondom ezt úgy, hogy alapvetően Windows-felhasználó vagyok (még ha sokat Linuxoztam is, és szoktam mostanság is, ha olyan a helyzet), de szívem szerint valami kellemes kombóban összegyúrnám a Linuxszal, annyi minden fájóan hiányzik belőle Windows-on, na meg fordítva is. (Szerencsére távol áll tőlem a Windows-vérpisti mentalitás. ;])
    Szóval az ismerősödnek nem kell szúrkálnia azt a vudu-babát. :DDD

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák