Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • A_ScHuLcZ

    addikt

    Sziasztok!

    Van egy 64GB-os Kingston SSD-m, amit még kb 3-4 évvel ezelőtt vásároltam 50 körül, akkor ez volt az egyik legjobb választás a tesztek szerint. Jelenleg is használom rendszerhez, de most arra gyanakszom, hogy valami gond lehet vele. Nem foglalkoztam túl sokat vele, hogy őszinte legyek, de a lapozófájlt pl mindig kikapcsoltam, és nemigen másolgattam rá, csak a rendszert hagytam rajta dolgozni.
    Az utóbbi pár hónapban tettem már rá játékot is, mert jelentősen felgyorsította a betöltési idejét, de a méretkorlát miatt csak egy került rá, amivel gyakran játszottam. A napokban arra lettem figyelmes, hogy mikor rendszer újratelepítés után másoltam vissza a játék mappáját, közben meg volt halva a gép, szerintem ez nem normális. Tegnap ezt a játékot újra kellett telepítenem, és a telepítés ideje alatt szintén meghalt a gép. Ezt úgy értsétek, hogy a böngészőben kattintottam valahova, aminek fel kellett volna hoznia egy fájl megnyitási ablakot, de az ablak csak 1 perc múltán jelent meg, akkor is használhatatlanul. Végzett a telepítés, de a rendszer még mindig nem tért magához, darálta a winyót/ssd-t. Vártam 2-3 percet, de semmi változás, mérgemben reseteltem. (konfigomnál látszik milyen gépről van szó)
    Reboot után a játék is figyelmeztetett, hogy egyes fájlokkal probléma van (friss telepítés után), ezeket le kellett töltenie, mivel a netről csekkolta a fájlok épségét.
    Ezen furcsa dolgokból következtettem arra, hogy valami gond lehet vele. Mit nézzek meg, mivel teszteljem le, és milyen tesztet futtassak rajta?

    "I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."

Új hozzászólás Aktív témák