Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ajándékok

    aktív tag

    válasz Pyttawrx #50663 üzenetére

    Mivel ez az itthoni gépem, amin dolgozom is kb minden igényt ki kell elégítenie. És mivel nem akarok sok oldalt írni, engedjétek meg, hogy én döntsem el, hogy milyen szempontok alapján súlyozok.

    És itt jön a gond. 2 - szerintem nagyon egyszerű kérdést tettem fel.
    "Pcie 4 M.2 ssdk-ről olvastam, hogy a reklámozott ~7000 körüli írás tempóval indít, de nagyon gyorsan leesik 1000 környékére.
    A sata SSD-knél is van ilyen gond, vagy az végig írható 500 körüli sebességgel?
    Olvasásnál is van ilyen gond m.2-vel és sata-val?"

    Az első kérdésre vagy egy igent, vagy egy számot várnék (az írási sebesség, amit kb az új sata ssd-k tartósan tudnak).
    A második kérdésre csak egy nem vagy 1db, esetleg 2db százalék értéket (a reklámozott olvasási sebesség kb hány százalékát tudják az új m.2 és sata ssd-k).

    Válasz helyett PROTRON elkezdett oktatni, aztán dönteni akart helyettem.
    Köszönöm, nincs szükségem oktatásra. Válaszra lenne szükségem, amit egy hozzáértő (amilyen gondolom Protron is) fél perc alatt meg tudna adni.

    #50662 Llew "azonos méretű SATA fele a M,2-nek"
    Én ilyet nem írtam. Én ezt írtam: "gyorsabb m.2 ssd-t néztem ki, de észrevettem, hogy kb ugyan annyiért kétszer akkora sata ssd-t kapnék."
    Az alzás akcióval 5-10%-al olcsóbb volt a dupla kapacitásu sata, az akció után 3-4%-al drágább lesz, mint a fele akkora m.2.

    [ Szerkesztve ]

    Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!

Új hozzászólás Aktív témák