Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz czanga #5790 üzenetére

    Ezek az értékek, a Samsung 840 EVO 120GB esetén a 4KQD32 szegmens eredményeinek felelnek meg. Viszont ha így lenne, akkor kellene lennie "wow" érzésnek, bár az is igaz, hogy a MAC OSX nem az erősségem.
    Ha ezek az eredmények a SEQ szegmens eredményei, az viszont gáz, mert messze elmaradnak attól, ami erre az SSD-re jellemző és esetlegesen előre vetíti, hogy a 4K/4KQD32 szegmenseben igen rossz eredmények vannak/lennének (ez a szegmens felel egy OS "gyorsaságáért", nem a SEQ)

    Mint írtam, nem erősségem a MAC OSX így ránézésre nem tudom megmondani, mit is mértél, egy viszont boztos -és ez OS-től független-, hogy az SSD-n a partíció eltolás értékének rendben kell lennie és lehetőség szerint AHCI SATA üzemmódot célszerű használni.

    (Legjobb tudomásom szerint, Apple esetén még a TRIM-el is gond lehet, mert csak dedikált SSD-k esetén működik, egyéb esetben csak TRIM kack-el (vagy azzal sem) lehet működésre bírni)

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák