- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Computex 2024: a jövőt vázolta fel az NVIDIA
- Hővezető paszták
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2024: bemutatkozott a Biostar alaplapok AMD-s zászlóshajója
- Mini-ITX
- Bambu Lab X1/X1C, P1P-P1S és A1 mini tulajok
Hirdetés
-
Filléres Redmi érkezett
ma Az A3x nem kapott nagy bemutatót, egyszer csak felbukkant.
-
SGF24 - Remekül fest a Phantom Blade Zero
gp A Summer Game Fest utolsó játéka nem más volt mint a PC-re és PS5-re készülő játék, amelyhez még mindig nem kaptunk megjelenési dátumot.
-
Perelnek a vallásos kripto-piramisjáték miatt
it Két kriptocéget perel New York államügyésze, mert több mint 1 milliárd dollárral károsították meg az áldozatokat.
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ÉN)közPONT
senior tag
Ez nem így mükődik ..addig sütöd amig szint kap és a hús villa csak úgy belecsúszik.
Én úgy csinálom ,hogy fogom a csirkemellet befűszerezem és hagyom állni 1 órát a sós szöldfüszeres /sáfrányos füszerekben ...utána hevitek egy teflon serpenyőben kb fél deci oliva olajat és beleteszem a csirkemelleket és nagy lángon hirtelen mind a két oldalát kicsit ''''odakapatom'''' épp csak annyira ,hogy szint kapjon ,utána irány a vágódeszka ott ügyesen két vékony szeletre vágom egy igen éles késsel és közepes tűzőn pirosra sütőm !
Ha ügyes vagy nem tudod elrontani így nem lessz száraz + szint kap és kivül / belül is meg lessz az ízhatás.Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
(ÉN)közPONT
senior tag
Nos ha márkát akarsz akkor nekem a Musa névre halgató hidegen préselt első szüreti oliva van ithon én azt használom...mégpedig azért, mert sütés közben nem ad semmilyen nem kívánt mellékízt a kajának és 180-200 C is birja mig némelyik oliva ott már odakaffan ...de a kukorica olaj is tökéletesen megteszi ! azzal is ugyanannyira jó lessz az íze !
Egyébként az olivát rengeteg gyógyszerbe beletreszik mint alapanyagot mert a mediterrán népeknél kevesebb az infarktus mert az oliva koleszerin oldó hatású ami annyit takar ,hogy az epehólyagban esetlegesen lerakodó koleszterolt oldja persze ez rendszeres használatnál mükődik csak .Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
_Yvorl_
tag
Én olyat tudok neked ajánlani, hogy ne legyen száraz, hogy veszem a csirke, vagy pulykamellet, szeletekbe vágom, majd kiklopfolom kb fél centi vékonyra. Ekkor mind két oldalát sózom borsozom, illetve én rakok rá chilit flekkent magyarost és akármiylen izlés szerinti fűszereket, majd az egészet megkenem mustárral, mintha májkrémeznék egy kenyeret. Csak ezt is mindkét oldalon. Ezután olajat öntök egy edény aljára (legjobb az oliva de ha nincs az se baj ha sima étolaj) és szépen lerakom rá a a husi szeleteket. Majd ha megvan egy réteg megint öntök olajat és aztán megint husi. Inyenceknek az olaj mellé még fehérbort is lehet önteni. Majd ha kész a rétegezés a tetejére megint még olaj és akár bor és aztán fóliával lefedem és be a hűtőbe egy vagy két napra. Ezalatt olyan jól átveszi a hús a fűszerek és olajok izét és nem tud kiszáradni se sütéskor.
You can't teach new tricks to an old GOD!
-
ladybug
őstag
Én is ettem, és nagyon szeretem. De a konkrét receptet nem ismertem.
Mindenesetre a kínai konyha nagy kedvencem, mert gyors, finom és egészséges ételeket lehet készíteni.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen