Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kekegsm

    őstag

    válasz Vajar #2243 üzenetére

    Nezd, en dolgoztam 14 honapot az IBM-nel, es oszinten szolva egyetlen dolog miatt dragabbak: mert IBM. Nagy kek orias, amcsi csucstech, stb-stb-stb....

    Mondjuk en IBM ellenes vagyok (mert lattam a dolgokat), de sokan dicserik. En meg mindenkinek aztmondom, hogy nezze meg maganak azokat a notikat, amelyek szoba johetnek. Eloben, tapogassa meg, probalja ki. A sok gari jo dolog, mondjuk az en FuSi-mra is 3 ev WW-et adtak alapbol. Es elismerem, hogy nem a legszuperebb, mert most a hetvegen ujra kellett telepitenem a WinXP-t... :DD

    Vicc volt. Ati driver miatt kellett, szoval nem laptop hiba. Van akinek a pap, van akinek a papne. Olyan ez,mint a nemet vs. japan kocsi. Nekem egyetlen ember sem tudja megmagyarazni, hogy a nemet esetleg jobb minoseg, mint a japan, masnak meg pont forditva.

    Regi munkahelyemen, egy korhazban, vannak Dell, IBM, Compaq, FuSi,Noname gepek. az IBM-eknek lejart a garanciaja, 1 honapon belul 15-bol 14 megdoglott, a szerver meg megy, ez mar 5-6 eve. De a legrosszabb az volt, hogy alkatreszt se tudtak hozza biztositani. Dellek (50 db) kozul 5-6nak volt alaplaphibaja, bejelentes utan masnap szerviz jott, cserelt. Hibas sorozat. FuSi csak par van (8), de azokkal meg nem volt gond, de a Compaqval sem. ezek asztali gepek.

    Senki sem fog tudni okosat mondani. Neha lat az ember statisztikakat, de ez semmit nem jelent, mert sokszor a gyarto teszi kozze, ki tudja, mi az igaz belole.

    Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...

Új hozzászólás Aktív témák